Kursstart 2019-08-19

JavaScript-utvecklare

Vem är du?

Som JavaScript-utvecklare arbetar du med att skapa ett välfungerande webbgränssnitt och

avancerade funktioner på webben. Du gillar webbutveckling och vill bli expert inom programmeringsspråket JavaScript. Du vill hålla dig uppdaterad med de senaste teknologierna för att skapa kraftfulla funktioner på webben.

 

Under utbildningen:

Du kommer lära dig webbprogrammeringsspråket JavaScript och dess tillhörande verktyg på djupet.  Skapa applikationer med en kodbas för Android och iOS, och publicera applikationer på marknader. En JavaScript-utvecklare behöver också förstå en kravställares behov och också hur användarvänlighet skapas och utvecklas med nya tekniker som ska implementeras i en tidigare lösning. Därför kommer du arbete mot skarpa projekt med hjälp av agil projektmetodik. Du kommer lära dig relevanta och angränsande områden för att du ska förstå helheten kring en webblösning. Fokus på utbildningen är självklart programmeringsspråket JavaScript och de modernaste verktygen.

 

Efter utbildningen:

Blir du expert på webbprogrammeringsspråket JavaScript och hur avancerade funktioner skapas på webben. Detta gör dig mycket attraktiv för det anställande arbetslivet. Behovet av djup kompetens inom JavaScript är stort.

Ansök här! Intresseanmälan