Öppet för sena ansökningar

Ordinarie ansökningsomgång är stängd men du kan fortfarande ansöka till IT-Högskolans YH-utbildningar som är markerade med Öppen för sen anmälan. Gör du en sen ansökan tas du in löpande beroende på din behörighet och poäng på antagsningsprovet.

 Här gör du en sen ansökan

 

Även för dig som gör en sen ansökan krävs att du genomförda antagningsprovet. Nedan kan du kika på IT-Högskolans informationsträffar där vi ger dig bästa förutsättningarna för att prestera på antagningsprovet.

 

Här kan du se IT-Högskolans digitala informationsträffar i efterhand:

 

Upplägg för informationsträff:

  • – Välkommen till IT-Högskolan
  • – Presentation av backend-utbildningar (.NET-utvecklare även på distans, Javautvecklare, Cloud Developer Azure och Utvecklare inom AI och maskininlärning). Träffa Wilhelm som läser .NET-utvecklare.
  • – Presentation av frontend-utbildningar (JavaScript-, Frontend- och Webbutvecklare). Träffa Emma som läser JavaScript-utvecklare.
  • – Presentation av UX-designer, Applikationsutvecklare till iPhone och Android, Mjukvarutestare och IT-Projektledare. Träffa Alice som läser UX-designer.

Här kan du kika på informationsträffen i efterhand – Klicka HÄR för att komma till informationsträffen

 

HÄR STARTAR DIN IT-KARRIÄR ÄVEN I PANDEMIN:

IT-Högskolans studerande får jobb även i pandemin vilket signalerar ett starkt behov i branschen och att IT-Högskolans utbildningar levererar rätt innehåll till det behövande arbetslivet. Att du genom IT-Högskolans utbildningar blir trygg i din kommande yrkesroll bekräftas av de studerande som fått jobb efter sin examen. Läs några av dessa berättelser här!

Pyua Alemirad – Anställd Javautvecklare på Atlassian – Examinerades 2020.

Emil – Anställd .NET-utvecklare på Contica – Examineras juni 2021

Andreas – Anställd Javautvecklare på Volvo – Examinerades juni 2020