Möt vår personal och utbildare

Möt vår personal och utbildare

Möt vår personal och utbildare

Utbildare inom UX och Frontend

Nina Mujdzic

Att se glädjen i de studerandes ögon när de upptäcker ett nytt ämne eller löser ett problem för första gången påminner mig själv om varför jag valde att ha ett yrke inom IT-branschen. Det finns så mycket roligt och givande att upptäcka, en YH-utbildning är ett praktiskt sätt att göra just det. På IT-Högskolan får man som studerande testa på det senaste inom branschen då våra kursen kontinuerligt uppdateras av vår ledningsgrupp som är aktiva inom branschen. Det ger så mycket mervärde till utbildningen.
Utbildare inom JavaScript och Frontend

Richard Carlsson

Att vara yrkesverksam inom JavaScript och Frontend är mycket kreativt och utmanande - skapandet är underbart! Jag har själv varit verksam inom webbutveckling och drivit e-handel bland annat, så jag vet att möjligheterna är stora. Det bästa med att utbilda är att träffa alla härliga studerande som är taggade för nya utmaningar, och att få vara en del av deras framtida utveckling.
Utbildare inom .NET Cloud, DevOps och Azure

Robin Kamo

Som utbildare på IT-Högskolan har jag chansen att följa de studerande från start till slut, vilket ger mig goda förutsättningar att forma en sammansvetsad klass. Jag har varit yrkesverksam länge och är bred i min kompetens, så jag har mycket att bidra med i klassrummet. Det jag behöver från mina studerande är motivation och engagemang - för allt jag kan, kommer jag lära dem.