Examenstider – 80% i jobb!

Det är examenstider och hela 80% av våra studerande som tagit sin examen gick direkt in i en anställning i IT-branschen – en siffra som vi är otroligt imponerade och stolta över! 👏

IT-Högskolan har under juni examinerat studerande från våra utbildningar Frontend-utvecklare, .NET-utvecklare, JavaScript-utvecklare och Applikationsutvecklare, i både Stockholm och Göteborg. Enligt tradition startar examensdagen med redovisning av examensarbete följt en gemensam aktivitet, för att runda av firningen med en härlig examensmiddag, tillsammans med våra utbildningsledare, utbildare, verksamhetschefer och VD. Denna vecka skickar vi ut ytterligare ett vasst examens-gäng – redo för sina nya åtaganden.

Angela, som påbörjade sin anställning hos IT-Högskolan under våren, är utbildningsledare för .NET-utbildningen i Göteborg. ”Jag har fått vara med om min första examensmiddag sedan jag började arbeta på IT-Högskolan, vilken otrolig känsla att vara en del av de studerandes yrkesresa! YH möjliggör så mycket för så många!”

Även Petja, som är ansvarig för samma utbildning i Stockholm, var nöjd med både examensdagen och antalet studerande som redan är i arbete.
”Det blev en alldeles perfekt och mycket uppskattad avslutning, som utöver en stor portion glädje även visade på en stark gemenskap och värme mellan framtidens nya IT-stjärnor. Jag är en stolt utbildningsledare till denna ljuvliga grupp människor. ITHS levererar en framtid av kvalitet!”

IT-Högskolan tackar alla klasser för denna tid och önskar er ett stort lycka till framöver! Väl kämpat, bra jobbat & GRATTIS! ✨

Angela (utbildningsledare .NET-utvecklare) och Sofia (utbildningsledare Frontend- och JavaScript-utvecklare).

 

Lotta med sin Frontend-klass.

 

Pingisturnering, en vanligen förekommande aktivitet på IT-Högskolan 😉

Redovisning på examensdagen.