IT-Högskolan - Här startar din IT-karriär.

IT-Högskolan kan IT. Vi har ett stort kontaktnät av IT-företag som gör att våra utbildningar har stark koppling till din blivande arbetsmarknad.

Vi kan IT

Precis som vårt namn IT-Högskolan säger, så är vi proffs på IT. Vi arbetar nära branschen och ser till att våra kurser är aktuella och ni får lära er att använda de senaste verktygen. Att alla utbildare på IT-högskolan är yrkesverksamma inom IT gör att de har svar på studenternas alla frågor och kan guida er ut i arbetslivet. Det finns många skolor som erbjuder YH-utbildningar inom IT. Det som skiljer oss från andra skolor är att vi är specialiserade på IT.

Kom till oss – vi kan IT!

 

LIA-Praktik

IT-Högskolan är unika inom YH-utbildningar, då vi på ett tydligt och framgångsrikt sätt hjälper de studerande att få en LIA-plats. Vi arbetar aktivt med unika företagspooler kopplat till varje YH-utbildning där företagen har ett uttalat anställningsbehov. Studerande på IT-Högskolan söker LIA-praktik genom företagspoolen, där flera ledande företag inom IT-branschen finns representerade. Det gör att ni som studerar på IT-Högskolan har en gräddfil till de bästa jobben inom IT.

Ansök till IT-Högskolan och starta din IT-karriär!

9551

Här startar din IT-karriär

IT-Högskolan är en tydlig profilerad högskola inom Data/IT. Vi drivs av personer med djup IT-kompetens och spetskompetens inom pedagogik, kombinationen är ett vinnande koncept som utbildar studenter efter näringslivets behov. Att vi enbart har IT-utbildningar ger oss en kompetens som många andra skolor saknar. Vi drivs att att bli bäst i branschen och det speglas i våra utbildningar.

Stort kontaktnät av IT-företag

IT-Högskolan har ett stort kontaktnät av IT-företag som gör att utbildningarna har en stark koppling till din blivande arbetsmarknad.  Du kommer få möjlighet att bygga ditt eget nätverk av IT-företag. Du som studerar hos oss kommer att få de verktyg som IT-branchen efterfrågar. Alla moment och övningscase kommer direkt från näringslivet. Vi tar ofta in gästföreläsare som ger studenter möjlighet att få en inblick i de olika företagens verksamhet och hur det är utanför skolans. Att alla utbildare och medlemmarna i ledningsgruppen arbetar med IT gör oss starka och framgångsrika och det ger oss möjlighet att snappa upp trender och arbetsmetoder snabbare än många andra.

Utbildningens lokaler

IT-Högskolans lokaler är centralt belägna i Stockholm och Göteborg med goda förbindelser. Här finner du lokaler anpassade för IT-studier och det medför att du får ut maximalt av din tid hos oss. Vi har kök med en matsal som även är utrustad med mikrovågsugnar, kylskåp och kaffekokare. Här finnas gott om likasinnade att dela idéer och tankar med. Vi har givetvis trådlöst internet och projektorer i alla våra klassrum. Här får du en inspirerande studiemiljö med alla förutsättningar för att utvecklas.

 

IT-Högskolan lounge

IT-Högskolan

9579

IT-Högskolan lokaler

9600