Arbetsmarknadsdagar våren 2019

Stort engagemang på Arbetsmarknadsdag i Göteborg

Tisdagen den 19 mars genomfördes den så efterlängtade Arbetsmarknadsdagen i Göteborg. En aktivitet som genom åren blivit ett viktigt inslag för de som studerar sitt först aår på IT-Högskolan i Göteborg. Gästföreläsningar på förmiddagen avlöstes av de strax under 30 företagen som kommit för att ta chansen att knyta kontakter med våra studerande inför deras stundande LIA-period. Företagen var imponerade av de studerandes seriositet och de studerande var imponerade utav företagen engagemang. Många bra samtal och proffsigt nätverkade.

 

Lyckad Arbetsmarknadsdag i Stockholm

Torsdagen den 7 mars genomförde vi vår första Arbetsmarknadsdag i Stockholm. Platsen vi valt för eventet var DN-skrapan. De studerande på IT-Högskolan i Stockholm fick chans att träffa och mingla med förtag som numera finns med i Företagspoolen för IT-Högskolan i Stockholm. Energin var hög både bland företagen och de studerande och viktiga band knöts inför den efterlängtade LIA-perioden i höst 2019.

Stort tack till de företag som gästföreläste på förmiddagen och till alla de företag som fanns med oss på eftermiddagen för att presentera sig och knöt viktiga band med våra studerande på eftermiddagen.

Nu ser vi fram emot Arbetsmarknadsdagen i Göteborg den 19 mars.