Introduktionsveckan är igång!

Idag välkomnar vi ca 700 nya studerande till IT-Högskolan i Stockholm och Göteborg. Introveckan är officiellt startad och dessa första dagar skapar vi rätt förutsättningar för våra studerande för resten av deras studietid. Förutom att träffa all personal på respektive skola så går vi igenom praktiska delar kring utbildningen och vad man kan förvänta sig kommande veckor. Veckan avslutas med en kodutmaning – ett Hackhaton, där samtliga utbildningar delas in i projektgrupper för att gemensamt ta fram och utveckla ett spel. Ett utmärkt tillfälle att lära känna varandra över utbildningarna och ett roligt avslut på introduktionsveckan.

Det finns få saker vi ser fram emot så mycket som att starta upp nya klasser och möta alla nya studerande som har valt att starta sin IT-karriär hos oss. Nu ser vi fram emot att följa dem hela vägen till examen!

 

Bild ovan:
Verksamhetschef Evelina Obäck och utbildningsledare Hannele Koski från IT-Högskolan Stockholm, tillsammans med en studerande som påbörjar sin studieresa på utbildningen Frontend-utvecklare – glada över att starta igång introduktionsveckan.

 

Bild nedan:
Marcus Andersson, VD på IT-Högskolan välkomnar nya studerande till IT-Högskolan i Göteborg.