IT-Högskolan bjuder in till informationsträff

Äntligen kan IT-Högskolan i Göteborg och Stockholm arrangera en fysisk informationsträff igen – för alla er som är intresserade och nyfikna på IT-Högskolan!

Under detta tillfälle får du möjlighet att träffa några av våra studerande, utbildningsledare och vår administrativa personal, som informerar om IT-Högskolan och våra YH-utbildningar. Ställ dina frågor, spana in våra lokaler, testa på olika moment från utbildningarna för att få en uppfattning om vad utbildningen innebär, eller bara ta en kaffe med IT-Högskolans personal.

Våra studerande berättar gärna om sina utbildningar och ger sina perspektiv kring föreläsningar, LIA-praktik, pedagogiken och annat. Utbildningsledarna svarar på frågor om programmering, kurser i utbildningarna och upplägg, och allt annat du kan tänkas fundera över. Vår administrativa personal finns på plats och hjälper dig om du har frågor kring våra antagningsprov, ansökan och annat som berör det praktiska kring våra utbildningar.


 


Ingen föranmälan krävs – det är bara att droppa in!
Varmt välkommen till IT-Högskolan!

 

PS. Vi kommer även ha en digital infoträff den 7 april, 18:00-19:00, för den som inte har möjlighet att vara med på de fysiska träffarna. Mer info inom kort!