Nya lokalerna invigda!

Igår hade vi invigning i våra nya lokaler, i Stockholm. Invigningen arrangerades av IT-Högskolans evenemangsgrupp, som såg till att det blev ett lyckat genomförande med stark uppslutning. Alla studerande på skolan, med familjer, var inbjudna och stämningen var riktigt härlig.

Extra roligt var att många studerande som läser på distans dök upp och tog del av eventet – vilket främjar evenemangsgruppens huvudsyfte; att skapa en stark gemenskap på IT-Högskolan.

Evenemangsgruppen höll en presentation och IT-Högskolans VD, Marcus Andersson, var på plats, tillsammans med verksamhetschef Evelina Obäck, som båda höll tal. Det skålades i alkoholfritt bubbel, och efter presentationen arrangerades spelkväll i lokalerna, med olika typer av brädspel.

Invigningen sändes även på distans, för de som inte kunde medverka på plats, och distansdeltagarna fick möjlighet att delta i en s.k jackbox – ett spel där man tävlar mot varandra över webben med blandade utmaningar och frågor.

Stor elogé till Evenemangsgruppen som roddade invigningen med bravur! Dagen till ära öppnade vi även resterande av höstens utbildningar, så nu ser vi fram emot att fylla våra nya lokaler med befintliga, och så småningom nya, studerande.