Introduktionsveckan

Introduktionsdagen ger dig all viktig information rörande dina studier på IT-Högskolan. Du kommer att få träffa din klass och utbildningsledare. Om du fått förhinder och inte kan delta, vänligen meddela din utbildningsledare i god tid.

Vi är glada att välkomna dig till IT-Högskolan och ser fram emot att starta din utbildningsresa tillsammans med oss. För att kickstarta terminen har vi planerat en spännande och händelserik introduktionsvecka full av lärorika och roliga aktiviteter.

 

Introduktionsdagen

Introduktionsdagen ger dig all viktig information rörande dina studier på IT-Högskolan. Du kommer att få träffa din klass och utbildningsledare, vilket ger dig en bra start och möjlighet att ställa frågor och få klarhet i eventuella funderingar.

Om du fått förhinder och inte kan delta, vänligen meddela din utbildningsledare i god tid. Tid och plats för introduktionsdagen får du av din utbildningsledare.

 

Vad kan du förvänta dig under introduktionsveckan?

  • Lektionstillfällen: Du kommer att delta i dina första lektioner och få en inblick i kursinnehållet. Detta ger dig en bra start på dina studier och en chans att bekanta dig med vårt utbildningssystem.
  • Gästföreläsare: Inspirerande föreläsare från branschen kommer att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig värdefulla insikter om arbetslivet och framtida karriärmöjligheter.
  • Roliga aktiviteter: Vi har planerat flera sociala och teambuilding-aktiviteter som hjälper dig att lära känna dina klasskamrater och skapa nya vänner.
  • Hackathon: Veckan avslutas med ett spännande hackathon där du får möjlighet att använda dina nyvunna kunskaper i praktiken och samarbeta med dina nya vänner för att lösa utmanande problem.

 

Vi ser fram emot att träffa dig och är övertygade om att du kommer att få en fantastisk start på din tid här på IT-Högskolan. Välkommen till oss och till en spännande framtid inom IT!