Innovation hub igång på IT-Högskolan Stockholm

Har du en dröm eller en idé om att skapa något magiskt, fräckt eller bara vill lära dig ett nytt verktyg? Då är IT-Högskolan Stockholms Innovation hub platsen för dig!

Innovation hub är en tanken att föra ihop drivna studerande med varandra för att skapa något skarpt som en app, hemsida, affärslösning eller testa en affärsidé. Att skapa något ihop med andra studerande från olika YH-utbildningar innebär att allt som krävs för en start-up eller utvecklingsföretag redan kan byggas under studietiden. På IT-Högskolan finns en unik grund för att skapa något spännande redan under studietiden och samtidigt skapa relationer med andra drivna tech-studerande på ett mer djupgående sätt.

Som studerande på IT-Högskolan Stockholm har du möjligheten att tillsammans med andra studerande göra något tillsammans utöver ordinarie lektioner. IT-Högskolan har sett att det finns ett intresse för utveckling på olika nivåer och Innovation hub är forumet för de som verkligen vill göra något av sina tankar och idéer.

IT-Högskolan har enbart IT-utbildningar vilket skapar ett unikt fokus och med 350st studerande med ett stort tech-intresse finns både vilja, förmåga och engagemang för att både skapa något mer till portfoliot eller lära sig mer än det som sker under de lektionerna.

Vid de tre första tillfället presenterar Nyföretagarcentrum i Stockholm förutsättningarna för att driva företag.