IT-Högskolans Stockholms arbetsmarknadsdag 4 mars

Den fjärde mars ägde IT-Högskolans arbetsmarknadsdag rum i Stockholm och DN-skrapan. Under mässan fick 100 studerande och 25 företag möjligheten att mingla och skapa kontakter inför framtiden. Innan IT-Högskolans studerande tar steget ut i arbetsvärden är det nämligen dags för nästa steg i deras IT-karriär; LIA-praktik. Arbetsmarknadsdagen är ett ypperligt tillfälle för företagen att profilera sig mot framtiders arbetskraft inom IT, och för de studerande att skapa relationer inför matchning av LIA-platser.

Vi på IT-Högskolan jobbar stenhårt för att våra studerande snabbt ska komma ut i arbetslivet efter avslutade studier, och 2019 har hela 80% av de studerande en anställning säkrad på examensdagen. Som många vet kan kontakter vara en viktig nyckel för att komma ut i arbetslivet. Genom arbetsmarknadsdagen och andra aktiviteter som genomförs på IT-högskolan utökar de studerande sina nätverk vilket öppnar för möjligheter både för LIA-plats och anställning. De studerande får genom LIA-praktiken möjlighet att ta med sig de kunskaper de har skaffat i klassrummet ut i den riktiga världen, och visa företagen vilka praktiska kunskaper de besitter.

Stort tack till #Aareon #AddQ #B3 #Coudnine
#Coor #Qualitypoint #RedCross #Thunderkick #Vattenfall
#Zignesc #Aiewear #Apoex #Jeeves #Secmaker #Giraff #Thegeneration #Bizzcoo #Sitsinternational #Technica #Lemontree #Awawe #Treepoint
#Dekiru
#Delegia
#Innofactor