Snart examen och redan i jobb!

I december 2020 examineras IT-Projektledare och Mjukvarutestare från IT-Högskolan Göteborg och IT-Högskolan Stockholm. Även om pandemin ställer till det för både studerande och anställande IT-företag finns det många av de examinerade som tar steget direkt från skolbänken till arbetslivet. Att IT-Högskolans studerande lyckas få jobb mitt i pandemin är ett tecken på att utbildningarna levererar behövd kompetens.

Att vara en del av våra studerandes resa in i IT-branschen är en otroligt härlig känsla. För många betyder det en ny karriär med nya möjligheter och utmaningar. Att våra studerande ska nå sin fulla potential är en del av IT-Högskolans vision och att får vara med att göra skillnader i människors liv är helt fantastiskt.

Ämne: Thank you for the opportunity

”Hi Marie,
Hope you are doing well.
I am so happy to tell you that I have got job at the same LIA place(Tradedoubler).
I am joining them back officially on 11th of january.
I would like to thank you and your team for all the efforts and time given to me.
It is really appreciated and I feel blessed to be part of IT-Högskola.

Thank You!

Regards
Arti Mehtani.”

 

Mailet som vår medarbetare fick från Arti som studerar till Mjukvarutestare i Stockholm.

Arti och flera till i klassen har redan fått jobb, innan examen! Något som värmer våra hjärtan på IT-Högskolan och får oss att känna oss stolta över vårat arbete.  Och lite extra glada blir vi för alla anställningar under dessa tider.

Tusen tack för dina fina ord och stort lycka till önskar vi dig och alla som nu i december tar examen från IT-Högskolan.
Nu startar nästa steg i er IT-karriär!