Evenemangsgrupp anordnade pingisturnering på IT-Högskolan

Den nystartade evenemangsgruppen på IT-Högskolan i Stockholm har i dagarna genomfört sitt första interna event – en rafflande pingisturnering!

Bland de inbjudna fanns både studerande och utbildningsledare på skolan, och närmare 30 personer var på plats för att ta del av pingismatcherna – vissa som spelare, andra som åskådare. Representationen var minst sagt bred, deltagare från samtliga av IT-Högskolans utbildningar fanns med; .NET-utvecklare, App-utvecklare, Frontend-utvecklare, IT-projektledare, IT-Säkerhetsspecialist, Java-utvecklare och JavaScript-utvecklare. Turneringen pågick under kvällstid, skolan bjöd på snacks och dricka, och kring 18:00 var det pizza-paus. Sedan korades vinnaren.

1:a plats i turneringen gick till Robin Xia, från App-utbildningen, som fick med sig fina priser hem; ett presentkort på webbhallen á 300 kr, en kodanka, en ITHS-vattenflaska och boken Pingisutveckling, skriven av IT-Högskolans VD, Marcus Andersson.
2:a plats gick till David Waldholm från Java-utvecklare, 3:e plats till Seme Sparf på JavaScript-utvecklare och på 4:e plats kom Christofer Lindell Östman, från .NET-utvecklare – även dessa pallplatser fick boken Pingisutveckling som pris.

 

Evenemangsgruppen var oerhört nöjda med turneringen och engagemanget, och ser fram emot att få arrangera liknande tillställningar framöver.

Fakta om Evenemangsgruppen
Syftet med gruppen är att anordna aktiviteter för alla studerande på skolan, för att bygga en gemenskap inom och mellan klasserna.
Initiativet är taget av Daniel Aldén, från .NET-utbildningen. Robert Grimsborn från samma utbildning, samt Jennifer Fredberg från IT-projektledare bär huvudansvaret för gruppen. Med sig i teamet har de Fredrik Jansson och Niklas Attermo från IT-projektledare, Jonathan Lozada och Imir Norlin från .NET-utbildningen, samt Oscar Sparrman från Apputvecklare.

Fr. vänster: Daniel Aldén, Imir Norlin, Jennifer Fredberg, Fredrik Jansson och Robert Grimsborn.