Här är IT-Högskolans YH-utbildningar med start 2020

Idag, 8 januari, fick IT-Högskolan besked från Myndigheten för yrkeshögskolan vilka utbildningar som vi kan erbjuda med start i augusti 2020. Mycket glädjande är att IT-Högskolan Göteborg nu kan erbjuda UX-designer som en ny YH-utbildning.

IT-Högskolan Stockholm kommer erbjuda både Applikationsutvecklare till iPhone och Android och JavaScript-utvecklare, två välbeprövade utbildningar.

Att förse IT-branschen med relevant kompetens samtidigt som vi realiserar många individers önskan att byta karriär eller starta sin IT-karriär är fantastiskt roligt och givande. Eftersom mängder av personer fått jobb direkt efter sina studier inom IT-branschen vet vi att IT-Högskolans upplägg, pedagogik och affärsmässiga förhållningssätt i skolan leder till jobb. Att få ansvaret att förse IT-branschen med behövd kompetens är både vikigt och roligt. Det är därför vi brinner för IT och utbildning vilket vi ser som det bästa av två världar. Nedan ser du de YH-utbildningar som IT-Högskolan erbjuder – Ansök redan idag!

IT-Högskolan Göteborg erbjuder följande utbildningar:

 

IT-Högskolan Stockholm erbjuder följande utbildningar: